Matematik

Punktmængde

26. januar 2010 af Milll (Slettet)

Hej allesammen, kan det passe at arealet er 4/3.. jeg regner det således:

A=∫02x2 - 2x = 3/4?

http://peecee.dk/upload/view/220395


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af jesperher (Slettet)

ja.. det passer..

du skriver både 3/4 og 4/3???

du kan jo selv regne det efter på lommeregner.

ups.. = 4/3

så det passer ikke


Svar #2
26. januar 2010 af Milll (Slettet)

hovsa jeg mente self. 4/3.. og det passer ikke eller?


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. januar 2010 af Duffy

-4/3 (minus fire trediedele)


Svar #4
26. januar 2010 af Milll (Slettet)

Duffy, areal kan da ikke være minus + har jeg skrevet mine grænser forkert?


Brugbart svar (1)

Svar #5
26. januar 2010 af Duffy

Områder under x-aksen gør det bestemte integral negativ.


Svar #6
26. januar 2010 af Milll (Slettet)

okay tusind tak.. hvad med b, kan det passe den giver 16*π/15 = 3,3?


Brugbart svar (1)

Svar #7
26. januar 2010 af Duffy

b??!!


Svar #8
26. januar 2010 af Milll (Slettet)

jeg kalder det lige b :D den med omdrejninglegeme


Skriv et svar til: Punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.