Matematik

please hjælp til mat.haster....

26. januar 2010 af yama28 (Slettet)

hejjj

er der nogen der kan hjælpe med denne her opgave plzzzzz.

Antag, at f(t) er løsning til begyndelsesværdiproblemet
y''(t) + sin(t)  y'(t) + cos(t)  y(t) = 0; y(0) = 1; y'(0) = 2

Bestem fjerdegrads Maclaurinpolynomiet P4(t) for f(t).


Skriv et svar til: please hjælp til mat.haster....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.