Matematik

hjælp til mat.haster plzzz

26. januar 2010 af yama28 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hejjj

er der nogen der kan hjælpe med denne her opgave plzzzzz.

Antag, at f(t) er løsning til begyndelsesværdiproblemet
y''(t) + sin(t)  y'(t) + cos(t)  y(t) = 0; y(0) = 1; y'(0) = 2

Bestem fjerdegrads Maclaurinpolynomiet P4(t) for f(t).


Skriv et svar til: hjælp til mat.haster plzzz

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.