Matematik

Funktion i to variable

26. januar 2010 af Heksin (Slettet) - Niveau: A-niveau

En funktion i to variable er f er givet ved forskriften:

f(x,y) = x^2 * y, for x,y > 0.

Hvordan bestemmer jeg niveaukurverne N(t) for t = 4 og t = 20 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2010 af peter lind

Løs ligningen f(x,y)=t med hensyn til y


Svar #2
26. januar 2010 af Heksin (Slettet)

x^2*y = t

x^2*y = 4

y = 4 -x^2 ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. januar 2010 af peter lind

x2*y=4 <=> y=4/x2


Skriv et svar til: Funktion i to variable

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.