Matematik

vektor

26. januar 2010 af Milll (Slettet)

Punkterne A,B og C har koordinaterne

A(3,-2,7), B(-4,-3,1), C(1,0,-6)

Bestem skalarprodukterne AB * BC og AC*CB


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2010 af Dynin (Slettet)

#0 bestem vektorerne AB, BC, AC og CB og beregn ...


Svar #2
26. januar 2010 af Milll (Slettet)

jeg får

AB = (-6,-1,8)

BC = (5,3,-13)

kan d passe?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2010 af Dynin (Slettet)

#2 nej ikke helt ... vektoren fra A=(a1,a2,a3) til B=(b1,b2,b3) er bestemt ved AB=(b1-a1,b2-a2,b3-a3) ikk? Så fx

AB=(-4-3,-3+2,1-7)=(-7,-1,-6) ikke sandt?


Svar #4
26. januar 2010 af Milll (Slettet)

nå ja :D hvad gør jeg så


Svar #5
26. januar 2010 af Milll (Slettet)

har fundet ud af det tusind tak for hjælpenm


Skriv et svar til: vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.