Matematik

Pentagram

27. januar 2010 af Zimone (Slettet)

 Hvordan regner man vinkelsummene på et pentagram?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2010 af jesperher (Slettet)

i midten af pentagrammet er der en 5 kant..

vinkel summen er 3*180 = 540

hver vinkel er så

540/5 = 108.

vinkel mellem "stjernetak" og 5kant

180-108 = 72

vinkel i spidse af "stjernetak"

90-72 = 18


Skriv et svar til: Pentagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.