Projektopgaven (9. kl.)

Projektopgaven i 8. klasse..

27. januar 2010 af Johannebach (Slettet) - Niveau: 9. klasse

8. & 9. klasse på min skole laver projekt, og overemnet er "Klima". Min gruppe på tre piger, har så valgt at lave om tankergangen bag materialisme, grådighed, ulighed, reklamer osv. Vi har lavet en problemstilling der bla. indeholder følgene spørgsmål:

 - Hvorfor lader vi os påvirke af reklamer?
 - Hvorfor lader vi os rive med af materialisme og grådighed?

Jeg har meget svært ved at finde meninger og svar, på de to spørgsmål, på nettet. Derfor tænkte jeg det kunne være at der var nogle herinde, som enten har nogle link, svar, meninger, viden eller andet om det, jeg kunne bruge?


Brugbart svar (2)

Svar #1
27. januar 2010 af Manjajensen (Slettet)

Vi påvirkes af reklamer, fordi de er alle vegne. Hvis vi tager et sted hen, dukker der er altid reklamer op. For eksempel på stationerne. Så vi påvirkes meget af det, for det dukker op alle vegne.

Håber det hjalp :)


Brugbart svar (2)

Svar #2
27. januar 2010 af abortprojekt (Slettet)

Mange bliver påvirket af reklamer uden at vide det. Dét mange reklamer gør, er at gå ind i vores underbevisthed og påvirke den, uden vi lægger mærke til det. Alle prøver vel at tænke " Hooold da op en top for nederen reklame" om en reklame. Men navnet sidder fast, og selv hvis de så glemmer reklamen når de står overfor produkteti butikken. har navnet bidt sig fast! Og på dén måde er det egentlig ikke selve reklamen der behøver at tage kegler, men navnet der skal være unikt!


Brugbart svar (2)

Svar #3
28. januar 2010 af Maskinen (Slettet)

Et forslag for jer, kunne være at analyse  en reklame, eventuelt fremviser jeres resultater for klassen til jeres fremlæggelse. Hvis i undersøger reklame(r), opdager i sikkert nogle fælles træk, hvis i vælger dette, prøv jer frem med; stille stående reklamer, fx reklamer i blade, posters, bannere ellers er der de visuelle; tv-reklamer, reklamer på computeren. Her ville det være relavant, at komme ind på i hvilken faktor det rammer os som forbruger eller borger. 

Et kreativ produkt for jer, kunne være en tur gennem byen med kameraet i hånden, hvor tager billeder som i går, dernæst kan i tælle og tjekke de reklamer eller skilte i møder. Håber dette hjalp, hvis der er flere spørgsmål er jeg behjælpelig.


Svar #4
31. januar 2010 af Johannebach (Slettet)

Mange tak for alle svarene, dejligt med noget inspiration! (:


Skriv et svar til: Projektopgaven i 8. klasse..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.