Matematik

Matematikhjælp ! Ligninger

28. januar 2010 af Annopetra (Slettet) - Niveau: B-niveau

Bestem en ligning for den rette linje, som går gennem punkterne
A(-3.2,4.5) og B(5.43,-7.443),

hvordan kommer den til at se ud på maple ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. januar 2010 af MN-P (Slettet)

y=ax+b         indsætter A og B

4,5=a*(-3,2)+b

-7,443=a*5,43+b              løs ligningssystemet


Skriv et svar til: Matematikhjælp ! Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.