Matematik

Omdrejningslegemer

28. januar 2010 af KittyMisLilly (Slettet)

Nogen der kan hjælpe mig med opgaverne i den vedhæftede fil?

Vedhæftet fil: Omdrejningslegemer 2.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2010 af Taqz (Slettet)

 Kan du venligst uploade den som pdf, så kan jeg hjælpe dig :)


Svar #2
28. januar 2010 af KittyMisLilly (Slettet)

Det ved jeg ikke hvordan man gør :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2010 af Taqz (Slettet)

 Hvis du bruger mac kan du gør det ved at trykke print, så er der en boks nede i venstre hjørne hvor der står pdf så vælger du bare arkiver som pdf.

Er du PC bruger må jeg sige pas..


Svar #4
28. januar 2010 af KittyMisLilly (Slettet)

det er en pc., så :s


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2010 af Taqz (Slettet)

 Evt forklar opgaven så.


Svar #6
28. januar 2010 af KittyMisLilly (Slettet)

Har fundet ud det tror jeg.. prøver lige at uploade en pdf


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. januar 2010 af Taqz (Slettet)

For det første skal du sikre dig din lommeregner regner i radianer.

I opgave 1 skal du finde arealet mellem funktionerne, jeg kan ikke se billedet, men den øverste funktion skal være h(x):

Det gør du med formlen M1=ba∫h(x)-j(x)dx

I opgave 2 bestemmes rumfanget af V1

ved hjælp af formlen:

V1=π*ba∫(h(x)-j(x))^2dx

Opgave 3 prøv selv at overveje det, kan du ikke lige finde ud af det så spørg.

Håber det hjalp!


Svar #8
28. januar 2010 af KittyMisLilly (Slettet)

Hm., er stadig mega lost., men har hørt at vi vidst får hjælp i timen i morgen., men tak for hjælpen alligevel


Brugbart svar (0)

Svar #9
28. januar 2010 af Taqz (Slettet)

 Ok, det er ellers ikke så svært, er cos funktionen den øverste funktion i intervallet?


Svar #10
28. januar 2010 af KittyMisLilly (Slettet)

Øh godt spørgsmål :S

jeg kan virkelig ikke finde hverken hoved eller hale i det her emne


Brugbart svar (0)

Svar #11
28. januar 2010 af Taqz (Slettet)

 Har du et billede af funktionerne?


Brugbart svar (0)

Svar #12
28. januar 2010 af Taqz (Slettet)

 Jeg har lige lavet et plot over og kan se cosinus funktionen er øverst i intervallet (π/4,π) og sinus funktionen er øverst i intervallet (π,5π/4)

Så det du skal gøre er:M1=π/4π∫(cos(x)+1)-(sin(x)+1)dx + π5π/4∫(sin(x)+1)-(cos(x)+1)dx

Det var opgave 1. Nu skal du bare udføre selve regningen i det.


Brugbart svar (0)

Svar #13
28. januar 2010 af Taqz (Slettet)

 Opgave 2 sker på samme måde hvor du deler det op i 2 dele som der skete i opgave 1. 

Håber det hele hjalp.


Skriv et svar til: Omdrejningslegemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.