Tysk

hvad mon jeg får i karakter for denne her stil?

29. januar 2010 af heej34 (Slettet)

Die sache mit der musik


Es vorkommen viele verschieden art musik, es vorkommen jazz, klassisch, hip pop und rap musik. Die musik
kann beeinflussen die junge auf viele gebiet, in ihre leben. Die eltern kann bei ihre kinderen musik
geschmack, sieh wie ihr kinderen hast es. Die traurig und lied der nur ist am trauer, das ist einige ab die
gefährlich signalen, die kinderen kann senden. Wenn ich war klein, gehört ich musik, ohne zu denken über
was die singen lied und was ist bedeuten. Jetzt wo ich bleibt eine große mädchen, hören ich sehr auf
was die singen bedeutet osw, Ich liebe musik, weil die musik spender mich energie, nach
und zu machen andere ding, und es auch spender mich freude ganze die tag. Man schaf eine sehr gut
gefühl, bei zu musik hören. Die Musik spender die junge energie und freude. Der ist auch viele kinderen,
der best kann konzentrieren sich mit zu hören musik, während die machen ihre lektion, wo dagegen der
vorkommen kinderen der schlecht nicth kann erledigen sich, wenn die hören irgendein sprechen. Musik
kann auf viele art auch ein trösten, wenn du ist satt haben. Nach du gehört die musik, will du bleiben sehr
heiter. Die musik kann geben dich lebensfreude. Ich hören sehr musik von Jay sean, weil ich mag zu er ist
eine gut sänger, und singen sehr gut. Allee sein lied haben eine gut meinung. Er singen oft am liebe osw.
Er ist von pakistan, und er ist nicht heiratet. Ich liebe musik, weil die musik geben mich hoffnung, und es
Beruhigen meine gefühl. Die musik machte auch mich stark. Die musik kann auch schaf auch die menschen
Weiter und zu machen verkehrt ding in die leben, der schlagen, kriminalität und die schlimmest, mord. Ich
Finden es nicht gut zu hören musik sehr, und ganze zeiten. Mann schaf es nicth so gut zu hören musik für
Sehr, mann schaf kopfsschmerzen ab es. Es ist eher nicth gut zu hören musik für hügel, für so kann man
Bekommen gehörgeschädigt, der zu bekommen seinen trommelfell springen osw.

hvad tror i jeg vil få i karakter får denne her tysk stil, som handler om musik?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2010 af Stygotius (Slettet)

sådan cirka  minus 3 til 02,  -hos en meget tolerant lærer og hvis du er utrolig heldig.


Svar #2
29. januar 2010 af heej34 (Slettet)

ej, ikk så godt :(, vil du godt rette dens fejl osv?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2010 af Stygotius (Slettet)

 Jeg er bange for at den ikke kan rettes, men må skrives helt om.


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. januar 2010 af givlos (Slettet)

... er der lidt google translate i det?? Måske.. Mann schaf es nicth so gut zu hören musik für
Sehr, mann schaf kopfsschmerzen ab es. Es ist eher nicth gut zu hören musik für hügel,

SCHAF= ET FÅR (MÆÆÆÆÆH)

HÜGEL= EN BAKKE


Svar #5
29. januar 2010 af heej34 (Slettet)

eej, hvor træls, for jeg har virkelig brugt meget tid på at skrive den :(, nej seriøst jeg har ikke brugt google translate, jeg har brugt ordbog ikke andet


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. januar 2010 af Stygotius (Slettet)

 Jeg er ked af det,  heej34, -men jeg tror at en tysker ville have meget svært ved at forstå bare en smule af det.

Ud fra  denne tekst at dømme er du helt blank i selv de mest elementære grammatiske regler  for tysk. 

Det er svært at tro på at du virkelig har brugt en ordbog. Hvis du har, har du ikke kunnet vælge mellem forskellige synonymer: (høj (subst.) = bakke og høj (adj.) = stor lydstyrke). Det er meget vigtigt at man kan det da der ellers kommer nogle håbløse sætninger ud af det.  

Smlgn. engelsk  "Hans vest lå i skuffen" =  "His west lay in the disappoint". Den går nok ikke.


Svar #7
29. januar 2010 af heej34 (Slettet)

årh :( , jeg tror bare det bedste er at jeg skriver den helt om ..


Brugbart svar (0)

Svar #8
29. januar 2010 af Stygotius (Slettet)

 Ja, bestemt, og prøv så at tænke grundigt og seriøst over hver enkelt sætning m.h.t.  kasus, ordstilling og bøjning af verber og en del andet.

Jeg giver givlos ret i at det hele mest af alt ser ud som en omgang fuldemandsopkast fra  Google translate.  


Brugbart svar (0)

Svar #9
29. januar 2010 af Stygotius (Slettet)

Du må også se at få lært hvordan både de løst og de fast sammensatte verber fungerer.


Skriv et svar til: hvad mon jeg får i karakter for denne her stil?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.