Matematik

Km.

30. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet)

 Hej, når en kano sejler 3,5 km i timen, hvor lang tid tager det så at sejle 14 km?

I må meget gerne vise hvordan i gør :)

på forhånd mange Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2010 af mathon

tid = afstand / fart


Svar #2
30. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet)

 vil du uddybe det?


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. januar 2010 af englo (Slettet)

Du skal gøre følgende

afstand/fart=tid

14/3,5=tid

tid=4 timer

forstår du det ? :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
30. januar 2010 af mathon

t = (14 km)/(3,5 km/t) = 4 timer


Svar #5
30. januar 2010 af mattyboy350 (Slettet)

 ja mange tak så havde jeg gjort det rigtig først :) 


Skriv et svar til: Km.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.