Matematik

ligninger

30. januar 2010 af Hejhugo (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan regner man ligninger som dem her ud?

x2=8

x3=54


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. januar 2010 af peter lind

Du uddrager henholdsvis kvadratroden og kubikroden af højre side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2010 af MN-P (Slettet)

Husk at der kan være flere løsninger med forskellige fortegn

x2=9          x=3 og x=-3


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.