Matematik

Differentiering

03. februar 2005 af pessel (Slettet)
Kan nogen hjælpe mig med at differentiere 3(sinX)i anden
og Xi anden(1-X)i niende? Kan ikke finde min formelsamling nemlig..

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2005 af Lurch (Slettet)

snakker du om 3 forskellige funktioner? eller 1? eller 2?
prøv at skrive dem ordenligt op,
f(x)=3sin(x)^2 f.eks

Svar #2
03. februar 2005 af pessel (Slettet)

Ja, undskyld, det var vist lidt uklart. jeg mente:

X^2(1-X)^9

og en ny:

3(sinX)^2

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. februar 2005 af Duffy

f(x) = 3*(sinx)^2

f'(x) = 6*sin(x)*cos(x)



f(x) = x^2*(1-x)^9

f'(x) = 2*x*(1 - x)^9 - 9*x^2*(1 - x)^8

Svar #4
03. februar 2005 af pessel (Slettet)

Mange tak!

Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.