Matematik

omskrivning.

30. januar 2010 af Angelia (Slettet)

Hej,

hvordan kan man forklare, at f(t)=A*sin(t*x+φ) kan skrives som g(t)=A*sin(2*Π*f*t) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2010 af peter lind

Det kan den ikke


Svar #2
30. januar 2010 af Angelia (Slettet)

Aaaaaarh:S

Undskyld.. Det er mig, der har kludret...

F(t)=A*sin(ω*t+φ), for den burde kunne omskrive til g(t)? Men jeg ved ikke hvordna og hvorledes :/


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. januar 2010 af Lukka (Slettet)

ω=2π/T = 2πf og φ=0 ?


Svar #4
31. januar 2010 af Angelia (Slettet)

hvorfor sættes den sidste lig nul?


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar 2010 af mathon

f(t) = A·sin(ω·t+φ)

ω = 2π/T = 2π·(1/T) = 2π·f

hvoraf

f(t) = A·sin((2π·f)·t+φ)


Brugbart svar (0)

Svar #6
31. januar 2010 af Lukka (Slettet)

φ er begyndelsesfasen til t=0. Jeg satte et spørgsmålstegn fordi der ikke er information nok i dit spørgsmål.


Skriv et svar til: omskrivning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.