Matematik

Vektorregning. Hjælp!

31. januar 2010 af JohnnyRambo (Slettet)

Opgaven er følgende.

I et koordinatsystem i rummet er der givet tre vektorer, a, b og c.

Bestem s og t, såldes, at c = sa + tb, når a = (3;-2;1), b =(2 ; -2 ; -4) og c = (-1 ; 2 ; 9 )

_____________________

Er der nogle, derk an hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2010 af peter lind

Du skal skrive det ud i koordinaterne. Det giver 3 ligninger med 2 ubekendte. I førstekoordinaten bliver resultatet -1=s*3+t*2


Svar #2
31. januar 2010 af JohnnyRambo (Slettet)

Kan du ikke lige opskrive dem, så jeg forstår dig helt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. januar 2010 af PeterValberg

se venligst vedhæftede pdf-dokument

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
31. januar 2010 af JohnnyRambo (Slettet)

Tusind tak for hjælpen mate!

Kan du hjælpe mig med et nyt spørgsmål?


Brugbart svar (0)

Svar #5
31. januar 2010 af PeterValberg

Klart, - du "skyder"  bare løs, så svarer jeg efter bedste evne....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Vektorregning. Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.