Matematik

Isoler y

02. februar 2010 af abn2804 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har brug for hjælp til at isolere T2 her:

K1/K2 = E/R (1/T2 - 1/T1)

Please hjælp mig


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2010 af PeterValberg

K1/K2 = E/R (1/T2 - 1/T1)

(K1/K2)/(E/R) = 1/T2 - 1/T1

(K1·R)/(K2·E) +1/T1 = 1/T2

((K1·R)/(K2·E) +1/T1)-1 = T2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2010 af mathon

formlen er nu

                      ln(k2/k1) = -Ea/R(T2-1-T1-1)

                      T2-1-T1-1 = -(R/Ea)·ln(k2/k1)

                      T2-1 = T1-1 - (R/Ea)·ln(k2/k1)

                      T2 = (T1-1 - (R/Ea)·ln(k2/k1))-1


Skriv et svar til: Isoler y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.