Matematik

ligninger hjælp

04. februar 2010 af lektiespaden (Slettet) - Niveau: 8. klasse

17x + 8 = 59 x=?
x:5 = 80 x=?
4(x - 5) = 2x + 16 x=?
 

håber nogle kan hjælpe :s


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Det her er jo ret simpelt. Har du slet ingen anelse om, hvordan man flytter størrelser rundt i en ligning og får isoleret x på den ene side af lighedstegnet?


Skriv et svar til: ligninger hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.