Matematik

Ubestemt integrale

04. februar 2010 af Angelia (Slettet)

Hvorfor er det ubestemte integrale af 9e-3t = -3e-3t

Hvad er reglen? :/


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. februar 2010 af mathon

fordi

     ∫9·e-3tdt = 9∫e-3tdt = 9·(-(1/3)e-3t + k = -3e-3t + k

som for k = 0
giver

                       -3e-3t


Svar #2
04. februar 2010 af Angelia (Slettet)

Ja okay.. Men hvordan kan jeg bruge den "metode" til at bestemme den ubestemte integrale af (4+7z-e-5z)dz.. første konstant er jo ik ganget på som i #0.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Tag hvert led for sig og læg dem sammen bagefter.


Skriv et svar til: Ubestemt integrale

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.