Matematik

ligning

06. februar 2010 af Devy (Slettet)

Jeg skal isolere d i formlen. Hvordan gør jeg det?

HJÆLP!!!!!!

a^2+bd=c^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2010 af mathon

     a2 + bd = c2                      subtraher a2

     bd = c2-a2                         divider med b

     d = (c2-a2)/b


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Flyt rundt på leddene til du har d alene på venstre side:

bd = c^2 - a^2

Forudsat, at b ikke er 0, kan du nu dividere med b på hver side i ligningen, dermed har du isoleret d.


Svar #3
06. februar 2010 af Devy (Slettet)

tak for hjælpen



Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.