Matematik

Fordoblingskonstanten

06. februar 2010 af Sneakes (Slettet) - Niveau: C-niveau

Skal finde fordoblingskonstanten for funktionen:

f(x) = 0,8 * e^(3x)

Bruger formlen T2 = ln(2)/k:

T2 = ln(2)/3 = 0,231049

Kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2010 af so4ekirk (Slettet)

Ja, det er korrekt (:


Svar #2
06. februar 2010 af Sneakes (Slettet)

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2010 af mathon

       opgaven handler ikke om t
hvorfor
       Bruger formlen X2 = ln(2)/k
 

       X2 = = ln(2)/3 = 0,231049


Svar #4
06. februar 2010 af Sneakes (Slettet)

Og vækstraten giver:

e^(3) - 1 = 19.0855

Korrekt ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. februar 2010 af mathon

Ja


Skriv et svar til: Fordoblingskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.