Fysik

Bølgelængden af lys med optisk gitter

06. februar 2010 af kurdokurdo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg skal lave en rapport til på mandag,

der er 2 opgaver som jeg ikk helt kan lave fra rapporten.

forsøget ig det efterfølgende arbejde har til formål at afklare to spørsmål:

1. Bestemme bølgelængden af en He-Ne-laser (hvor vi tror på etiketten).

2. Bestemme bølgelængder for det synlige lys. (Tror vi på bogen?)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2010 af mathon

                     1.    λ = d·sin(θ1)

                     2.    λ = (h·c)/E = (h·c)/(P·t)                                (laserens effekt kan etiketaflæses)


Svar #2
07. februar 2010 af kurdokurdo (Slettet)

 jeg ved ikk om jeg har gjort det forkert, men hu de4t være muligt, om du hurtigt ville tjekke  det igenm på min rapport, fordi jeg har lavet den.


Skriv et svar til: Bølgelængden af lys med optisk gitter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.