Matematik

Finde x-værdi for 6,3=10,18*x^1,54

07. februar 2010 af jeunsange (Slettet) - Niveau: B-niveau

6,3=10,18*x^1,54

x^1,54=6,3/10,18

hvad nu?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2010 af peter lind

Tag logaritmen på begge sider af lighedstegnet. Alternetiv opløft på begge sider i potensen 1/1,54


Svar #2
07. februar 2010 af jeunsange (Slettet)

mange tak.


Skriv et svar til: Finde x-værdi for 6,3=10,18*x^1,54

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.