Matematik

procent regning s:

07. februar 2010 af fatronaldo (Slettet) - Niveau: C-niveau

fortjenesten på et bestemt par sko, der koster 1767 kr., er 697 kr. Hvor mange procent af prisen udgør fortjenesten?

 håber i kan hjælpe mig lidt med opgaven! tak på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. februar 2010 af frededotlay (Slettet)

dvs: 697 = 100 %.

1% = 697/100 = 6,97

Så for at finde ud af hvor meget de 1767 kroner udgør, af fortjenesten kan du sige: 1767 kroner: 6.97=252,65%


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. februar 2010 af frededotlay (Slettet)

Og hvis du mener hvor meget fortjenesten udgør af skoens pris, er det bare omvendt.

1767 = 100 %.

1% = 1767/100 = 17,67

Så for at finde ud af hvor meget de 697 kroner udgør, af skoenspris kan du sige: 697 kroner: 17,67=39,44%


Svar #3
07. februar 2010 af fatronaldo (Slettet)

 Det var lidt bedre, mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2010 af frededotlay (Slettet)

det var så lidt :D


Skriv et svar til: procent regning s:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.