Matematik

Integralregning

07. februar 2010 af almacorazon (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Hej

de her to integraler har voldt mig store problemer. Jeg håber, at nogen kan hjælpe mig med dem :-)

∫x(X2 + 7) ^3    og ∫sinx (cosx)^3dx

Mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2010 af peter lind

Mener du med x2 x2? I så fald brug substitution t = x2+7, dt= 2xdx. I den anden brug substitution t= cos(x),  dt=-sin(x)dx


Svar #2
07. februar 2010 af almacorazon (Slettet)

det forstod jeg ikke helt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. februar 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:integral_71.doc

Svar #4
09. februar 2010 af almacorazon (Slettet)

 tusind tak :)


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.