Andre fag

Menneksers højde. Danmark - Usa

08. februar 2010 af Maajjaa (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle sammen..<3

Hvis jeg er 170 cm høj, hvor høj er jeg så i følge usa.?

Det er noget med de måler højden med nogel mindre tal..?

På forhånd tak. <3


Brugbart svar (2)

Svar #1
08. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

ja, i USA måles højden i fod (feet) og tommer (inches). En inch = 2,54cm, og der er 12 inches i 1 foot. Så 170 cm = 66,93 inches = 5 feet 6,92 inches, det rundes til 5 feet 7 inches.


Skriv et svar til: Menneksers højde. Danmark - Usa

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.