Matematik

differential

09. februar 2010 af saltum (Slettet) - Niveau: A-niveau

1) undersøg om funktionen f(x)=x3+x2+x er en løsning til diffentialligningen dy/dx= -3x3-x+1

2) en funtion f(x) er løsning til differentialligningen dy/dx= x+2/y

grafen f(x) går gennem punktet P(2,-2)

bestem en ligning for tangenten til grafen for f(x) i punktet P
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2010 af multi376 (Slettet)

2) tangentsligningen: y = f '(x0)*(x-x0)+f(x0)

    f '(x): dette finder du ved at sætte punktet P i differentialligningen

   nu burde du bestemme ligningen


Skriv et svar til: differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.