Matematik

hjæælp det haster !!

09. februar 2010 af brunetten93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

heey er der nogen der kan hjælpe mig  med noget matematik ,som jeg ikke forstår pleaseee??

Opgaven lyder:

Mellem de tre variable , x,y og z er der følgende sammenhænge

2x+ 3y^2= 4 og z= x+y / x^2 + 1

udtryk z ved y


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

Isoler x i 2x+ 3y^2= 4 og prop det ind i  z= x+y / x^2 + 1


Svar #2
09. februar 2010 af brunetten93 (Slettet)

hvordan taster jeg det ind i maple ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 restart:
lign1:=2*x+3*y^2=4:
lign2:=z=x*y/x^2+1:
x1:=isolate(lign1,x);
subs(x1,lign2);


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

Men hvis du ikke kan løse det system i hånden, ville jeg nok overveje at vente med at give mig i kast med Maple


Svar #5
09. februar 2010 af brunetten93 (Slettet)

når jeg taster det ind i maple, får jeg så hele resultatet ??


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. februar 2010 af Jmjohansen (Slettet)

 ja


Svar #7
09. februar 2010 af brunetten93 (Slettet)

tak for hjælpen ...


Skriv et svar til: hjæælp det haster !!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.