Matematik

at dividerer på papir

09. februar 2010 af jefjensen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej.. et lille spørgsmål på folkeskole plan. hvordan opsætter man fx 240/8 når man skal regne det

ud på papir. har søgt på nettet og der er mange fantsifulde metoder men den jeg mangler er den

måde man lærer det i folkeskolen, som jeg dsv ikke kan huske.


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. februar 2010 af pommer (Slettet)

Giver det her mening?

Vedhæftet fil:division.jpg

Brugbart svar (1)

Svar #2
10. februar 2010 af jesperher (Slettet)

240/8

vi starter med hundredne

2/8 kan man ikke i hovedet

så tager vi 10'erne med.

24/8 = 3

og til sidst enerne..

0/8 = 0

så stiller vi dem op. 240/8 = 30

det var sån jeg lærte det..


Svar #3
22. februar 2010 af jefjensen (Slettet)

super.. det var lige det jeg ledte efter.. takker


Skriv et svar til: at dividerer på papir

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.