Fysik

Energibevarelse

11. februar 2010 af jsym85 (Slettet) - Niveau: B-niveau

I et termobæger har vi 0,80kg vand med temp 13C

Vi hælder nu 0,20kg vand i med 100C.

Jeg skal nu finde tf = fællestemperaturen.

Ligningen hedder: 0,80 kg * 4180 J/(kg * C) * (tf - 13C) + 0,20 kg * 4180J/(kg * C) * (tf -100C) = 0

Herefter får vi at vide at tf = 30C

Hvordan kommer bogen frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. februar 2010 af mathon

se

Vedhæftet fil:temperaturberegning_1.doc

Skriv et svar til: Energibevarelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.