Matematik

differentiering

11. februar 2010 af etplaura (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal differentiere følgende funktioner:

a) f(x) = (4x^2 + x)^3

b) f(x) = In(x^4+1)

c) f(x) = 5^(3x+6)

d) f(x) = 2^(In(x))

Og er gået helt i stå, så ville sætte pris på al hjælp.

I øvrigt - Er det muligt at differentiere funktioner som disse i programmet mathcad? Og i såfald hvordan?


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. februar 2010 af jesperher (Slettet)

ja.. det er muligt med mathcad

www.freestudy.co.uk/nc%20maths/mcad4.pdf


Svar #2
11. februar 2010 af etplaura (Slettet)

Tak for linket.

Hmm, desværre får jeg - når jeg følger vejledningen - beskeden "No symbolic result was found".


Svar #3
11. februar 2010 af etplaura (Slettet)

Nej, du har jeg vist fået det til at virke alligevel ;-)


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.