Matematik

hjælp 9016, 9019, 9021 og 9012

15. februar 2010 af Rondale1507 (Slettet)

9012:
I en trekant ABC er BC= 4/3 af AB og AC = 2*AB
- tegn en model af trekanten, og bestem vinkel A.

- Bestem AB, når hb=4


9016
Figuren viser gavlen af en parabelformet hal.
- Indlæg på passende vis gavlen i et koordinatsystem og angiv en forskrift for parablen. I gavlen skal indsættes en rektangulær port.

- Bestem den højeste mulige port, der kan indsættes, når bredden af porten skal være 3m, og bredden af den bredest mulige port, der kan indsættes i gavlen når portens højde skal være 3,5m.

9019:
Fire variable størrelser er forbundet med formlerne R=Ro(1+a*t) og U = R*I, hvor Ro og a er konstanter.
- Opstil en formel, der udtrykker t ved U og I.

9021:
For hvilket tal K≠0 har ligningen: kx2 + kx-1 =0 – netop en løsning.
 

Håber nogen kan hjælpe. Søger bare nogle råd og lidt hints til hvordan de skal regnes, for forstår dem simpelhen ikke .. håber nogen vil hjælpe mig ..


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

9021:
Opskriv udtrykker for 2.gradsligningens diskriminant D. Når D = 0, har ligningen netop een løsning.


Skriv et svar til: hjælp 9016, 9019, 9021 og 9012

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.