Kemi

Fældningstitrering

16. februar 2010 af sweeti14 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg kunne meget godt tænke mig lidt hjælp til den en aflevering.

Jeg har vedhæftet den så i kan se det hele, men i skal selvfølgelig ikke lave nr. 1.

De værdier jeg aflæste på pipetten er 0,21 og 0,19 '

På forhånd tusind tusind tak

Vedhæftet fil: Fældningstitrering.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
16. februar 2010 af mathon

                NaCl  +  AgNO3  →  AgCl  +  NaNO3

stofmængdeforhold      NaCl : AgNO3  =  1 : 1

   nNaCl = (0,00020 L)·(0,1 mol/L) = 0,00002 mol

   NaCl-indholdet er 0,00002 mol i 2 mL dvs 0,01 mol pr liter = 0,5845 g/L

   for at frembringe 1000g NaCl kræves (1000 g)/(0,5845 g/L) ≈ 1710 L havvand
  
  ................

hvis jeg har forstået dine aflæsninger korrekt


Skriv et svar til: Fældningstitrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.