Matematik
en meget nem opgave, men need help pga. sygdom
08. februar 2005 af
Atky (Slettet)
ja lige en dag hvor jeg ikke var i skole og så fik vi denne nemme opgave (siger folk)
bestem en vinkel v mellem 0 og 360 for sin(-453=-0,9986 og cos1000=o,1736
hvordan bestemmer jeg lige den vinkel?
bestem en vinkel v mellem 0 og 360 for sin(-453=-0,9986 og cos1000=o,1736
hvordan bestemmer jeg lige den vinkel?
Svar #1
08. februar 2005 af iB (Slettet)
Tænk på enhedscirklen! Hvad sker der, med værdien af sinus eller cosinus, hvis du går en hel gang rundt (360 grader)?
Svar #3
08. februar 2005 af Peden (Slettet)
Jeg kan stille et hjælpespørgsmål: Hvor mange grader er der hele vejen rundt i cirklen?
Skriv et svar til: en meget nem opgave, men need help pga. sygdom
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
