Matematik

Stykkevist definerede funktioner

19. februar 2010 af klara1013 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej. 

Jeg skal i min emneopgave om lineære funktioner, fortælle hvad stykkevist definerede funktioner er, jeg skal også demonstrere sammenhængen mellem forskriften for en stykkevist defineret funktion og grafen. Så fik jeg denne funktion, til at tage udgangspunkt i. (den er som vedhæftet fil). 

Mit problem er så, jeg har ingen anelse om hvad det er, jeg ved ikke hvad en stykkevist defineret funktion er, eller hvordan man laver disse funktioner ;s - håber i kan hjælp mig? 

Vedhæftet fil: Billede 1.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. februar 2010 af peter lind

En stykkevis defineret funktion er en funktion der har forskellige funktionsudtryk i forskellige intervaller.altså fuktionen f(x) er defineret ved  f(x) = g(x) for a<x≤b, f(x) = h(x) for b<x≤c og f(x) = i(x) for c < x


Skriv et svar til: Stykkevist definerede funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.