Matematik

Eks. 23^x = 2541

21. februar 2010 af zabrina1907 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan regner jeg den opgave ud?

23^x=2541

:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2010 af Isomorphician

23x = 2541 <=>

x*ln(23) = ln(2541) <=>

x = ln(2541)/ln(23) <=>

x = ....


Svar #2
21. februar 2010 af zabrina1907 (Slettet)

Kan man ikke bruge log?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2010 af Isomorphician

Jo.


Svar #4
21. februar 2010 af zabrina1907 (Slettet)

Okay.. Kunne se det gav det samme, men  ville lige være sikker. Tusind tak for hjælpen.. :D


Skriv et svar til: Eks. 23^x = 2541

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.