Fysik

HJÆÆÆLP det haster UTROLIG meget :/

21. februar 2010 af charmen (Slettet)

Hej allesammen

Jeg sidder med fysik opgave der lyder på:

To bilger kører hen ad en vej. Bil A kører med hastigheden 50 km/h, og bil B kører med 60 km/h. Da de er på linie bremser begge biler med en acceleration på -2,8 m/s^2

kan bare ikke finde ud af at finde:

- hvor lang tid tager nedbremsningen?

-hvad er bil B's hastighed, når bil A holder stille?

- Hvor langt kører de to biler under nedbremsningen?

jeg håber VIRKELIG at du vil hjælpe mig,, for opgaverne skal afleveres i morgen :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2010 af mathon

    km/h → m/s

    t = -voA/a

    vB = a·t + voB

    ΔsA = -voA2/(2a)

    ΔsB = -voB2/(2a)


Svar #2
21. februar 2010 af charmen (Slettet)

tusinde tak, men hvordan var det nu man omskriver km/h til m/s?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2010 af mathon

1 km/h = 3,6-1 m/s


Skriv et svar til: HJÆÆÆLP det haster UTROLIG meget :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.