Matematik

Matematik A - Retningsvektor og normalvektor

22. februar 2010 af Sweppers (Slettet)

2 linjer er givet ved;

m: y+2 = 1/4(x + 6) og n: y = 3x - 5

Angiv en retningsvektor og en normalvektor for hver af linjerne.

Det er opstået problemer med denne opgave. Nogle som kan hjælpe? PÅ forhånd mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2010 af peter lind

Er hældningskoefficienten til en linje a er vektoren (1,a) retningsvektor. Tværvektoren til en retningsvektor er en normalvektor.


Svar #2
22. februar 2010 af Sweppers (Slettet)

men hvordan griber man det an ? :S


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

Du aflæser hældningskoefficienten fra ligningen for hver af de to linier. Når ligningen har formen y = ax + b, er a hældningskoefficienten.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. februar 2010 af Lukka (Slettet)


Skriv et svar til: Matematik A - Retningsvektor og normalvektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.