Kemi

pKs udfra pufferligningen?

23. februar 2010 af BittenAagaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ved hjælp af Pufferligningen kan man jo finde pH:

pH=pKs+log[B]/[S].

Men hvordan er det muligt udfra denne at bestemme pKs?

Jeg arbejder med en savg base og en svag syre.

:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. februar 2010 af AnnaHansen (Slettet)

Jeg er ikke helt skal over hvad du mener, men vil du ikke bare isolere pKs?

pKs=pH-log([B]/[S])

Håber det kunne hjælpe, ellers skriv igen :)


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. februar 2010 af AnnaHansen (Slettet)

 Nej undskyld

pKs =pH-log([B]/[S]) selvfølgelig


Skriv et svar til: pKs udfra pufferligningen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.