Kemi

reaktionsordenen

24. februar 2010 af thangdao (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej er der nogen der kan hjælpe mig med opgave b og c i dette sæt (Nitrosylbromid)

http://www.uvm.dk/~/media/Files/Udd/Gym/PDF09/Eksamen/Eksamensopgaver/Stx/090817_opgave_kemiA_stx.ashx


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. februar 2010 af Ramses I (Slettet)

Van´t Hoff - metoden.

V = K * [A]n

V = hastigheden

K = hastighedskonstanten

n = orden

log (V) = n *log [A] + log K

plot derpå log [A] ud af x-aksen og log (V) op ad y-aksen.

Så kan du se at hædningskoefficienten angiver orden og skærring med y er = log (K)

Jeg sætter et regneark ind, så kan du se hvordan jeg har løst opgaven.....


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. marts 2010 af Ramses I (Slettet)

Løsning til NH4NO3

Vedhæftet fil:NH4NO3opg..xls

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2011 af carmeny (Slettet)

 Jeg forstår ikke hvad du gør ved "NH4NO3" - dokumentet er vildt uoverskuelig.

Vil du ikke være sød at foreklare nærmere ?? :-)

(Ved godt, at det er længe siden i har lavet opgaven, men prøver lige chancen alligevel)


Skriv et svar til: reaktionsordenen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.