Matematik

Ligning

25. februar 2010 af Djemba (Slettet) - Niveau: B-niveau

3x^2-4x+1

a: 3 b: -4 c:1

d =(-4)^2-4.3.1

d=-16-12

L=Ø

Sandt eller falsk:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2010 af mathon

           d = (-4)2- 4·3·1 = 16 - 12 = 4

            x1,2 = (4 ± √(4))/(2·3) = (2 ± 1)/3


Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.