Matematik

mat opg hjæælp..

25. februar 2010 af mkmk (Slettet)

hjæællp miig med den her opgave pleezz.. på forhånd takk :)

Opgave 3
Løs i intervallet [0,2 ] hver af ligningerne

a) cos x=0,5130
b) tan x= 2,2116

Illustrer løsningerne på såvel enhedscirkel som grafer for cosinus og tangens.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2010 af peter lind

Det slår du op på en lommeregner eller lignende. Dernæst skal du bruge at cos(x) = cos(-x) og at den er periodisk med perioden 2π eller 360º. Tangens er periodisk med π eller 180º


Svar #2
25. februar 2010 af mkmk (Slettet)

jeg forstår slet ikke hva jeg skal taste ind på lommeregne. + kan du forklare det der med cos(x)= cos(-x) lidt mere ? tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2010 af peter lind

Jeg kender altså ikke din lommeregner. På min skal man først indtaste tallet, dernæst trykke på en tast, der hedder inv ig dernæst på cos tasten eller tan til det næste spørgsmål.


Svar #4
25. februar 2010 af mkmk (Slettet)

jeg har en TI 89.

altså det jeg ikke forstår er AT JEG IKKE VED  om 0,2 skal stå i x ´s plads??


Svar #5
25. februar 2010 af mkmk (Slettet)

skal det bar løses som en almindelig ligning? altså finde x?


Skriv et svar til: mat opg hjæælp..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.