Matematik

ligning

26. februar 2010 af mathise (Slettet)

Hej jeg har været igang med en ligning, men kan se der er noget galt. Nogle der kan vise mig hvad det er ?

(x+3)(x-3)=(x-3)^2

x^2-3^2=x^2+3^2-2*x*3

x^2-3^2+3^2=x^2+3^2-6x+3^2

x^2=x^2+6^2-6x


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. februar 2010 af mathon

         (x+3)(x-3) = (x-3)2

         x2 - 9 = x2 - 6x + 9

         6x = 18

         x = 3


Svar #2
26. februar 2010 af mathise (Slettet)

ok mange tak


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.