Matematik

hjælp differentialkvotient

28. februar 2010 af raxxxx (Slettet) - Niveau: B-niveau

hjælp

jeg skal finde differentialkvotienten f´(x) af ligningerne

f(x)=3x+4√x

f(x)=2x·?^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2010 af peter lind

Brug at (xn)' = n*xn-1 og (a*f(x)+b*(g(x) )' = a*f'(x)+b*g'(x)


Svar #2
28. februar 2010 af raxxxx (Slettet)

kan du uddybe lidt mere?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Har du slet ikke gjort noget forsøg på at differentiere de to funktioner?


Skriv et svar til: hjælp differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.