Matematik

a & b i ekspotentiel sammenhæng

28. februar 2010 af SanneAnders (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa. jeg har en opgave hvor jeg sidder lidt fast

Den lyder:

I disse år oplever verden en
eksplosion i antallet af folk
over 60 år:
I 1950 var der 205 millioner
på verdensplan, i 2006 var
tallet 688 millioner, og i 2050
vil næsten to milliarder verden
over være over 60.

b) Forklar, hvad tallene a og b fortæller om antallet af mennesker over 60 år.

Jeg har regnet a og b ud og de er: a= 1.02 og b=226.98

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. februar 2010 af Isomorphician

a: fremskrivningsfaktor

b: værdi for x = 0


Svar #2
28. februar 2010 af SanneAnders (Slettet)

Tak, men jeg forstår det ikke rigtig. Vil du måske prøve at forklare hvad det betyder? :)


Skriv et svar til: a & b i ekspotentiel sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.