Matematik

Differentialkvotient

28. februar 2010 af ramuk (Slettet)

Hey.

Jeg vil  bare høre om det jeg har gjort i følgende opgave er rigtigt.:)

Spørgsmål:

Bestem differentialkvotienten f '(x) af f(x) = x^5 + e^x

Vil det så bare sige at jeg skal differnetiere f(x) som giver f ' (x) = 5x^4+e^x og derved vil differentialkvotient være 5x^4?

Jeg ved at differentialkvotienten er a = (f(x)-f(xo))/x-xo

der ikke givet nogle Punkter, så skal jeg bare antage at xo er 0?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2010 af mathon

    f '(x) = 5x4 + ex       er OK!


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. februar 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0

Differentialkvotienten ER f'(x)


Skriv et svar til: Differentialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.