Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

beregne VO

01. marts 2010 af rosiette (Slettet)

jeg kan ikke få det til at passe med vejledense løsninger fra min underviser :-(

en virksomhed producerer et produkt hvor gromk er givet ved -->

0< m> 1000              150 kr

1000< m > 3000        200 kr

3000<m> 5000      kr 200+0,15*(m-3000)

jeg skal beregne VO ved 4500 enheder

200+0,15*(5000-3000) = 200+750-450 = 500

150+0,15*(4500-3000)= 150+675-450 =375

Vo 4500

1000*150 =150000

2000*200= 40000

1500*(200+750)/2 =525000

ifølge løsningen skal der stå 425 istedet for de 750 , er der nogen der kan se min fejl?


Skriv et svar til: beregne VO

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.