Matematik

HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP

02. marts 2010 af Klokkeblomstt (Slettet)

jeg skal udregne gennemsnittet, a hans skridtlænge.
 

*Han løber 11 000 skridt i en kamp.
- 10% af skridtende er 30cm lange
- 20% af skridtende er 120 cm lange
- 70% af skridtende er 70 cm lange.


vis , at Jørn H's gennemstitslænge er 76


*beregn den længde som Jørn H løber i en kamp


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2010 af jnl123

0,1*30 + 0,2*120 + 0,7*70


Svar #2
02. marts 2010 af Klokkeblomstt (Slettet)

hvorofr 0,1 og 0.2 og 0,7.. hvordan finder du frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2010 af jnl123

Det er bare procenterne.

10% = 10/100 = 0,1
20% = 20/100 = 0,2
70% = 70/100 = 0,7


Svar #4
02. marts 2010 af Klokkeblomstt (Slettet)

tak, kan du så hjælpe med at:  beregn den længde som Jørn H løber i en kamp


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. marts 2010 af jnl123

11000 skridt som hvert er 76 cm.. det kan du vist godt regne selv :)


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.