Matematik

Eksponentialfunktioner

03. marts 2010 af studerende20 (Slettet) - Niveau: C-niveau

a) vækstraten for den spændende funktion f(x)=b*a^x er 55% og f(0) = 300 bestem a og b ..HJÆLP


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2010 af mathon

                       f(x) = 300*1,55x


Svar #2
03. marts 2010 af studerende20 (Slettet)

tusind tak :D hvad hvis man skal bestemme regneforskriften for f? ..
fremskrivningsfaktoren for en meget interessant eksponentialfunktion f er 1,25 og f(0) = 10 
bestem regenforskriften for f?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. marts 2010 af mathon

                       f(x) = b·1,25x

                       f(0) = 10 = b·1,250 = b

                       f(x) = 10·1,25x


Skriv et svar til: Eksponentialfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.