Matematik

Bestem en ligning for en Plan

03. marts 2010 af JuliaW (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

Synes ikke rigtig min opgave giver mening. Måske er i bedre til at se hvad der forventes jeg skal gøre:

Bestem en ligning for den plan ß , som indeholder linien l, og som har størst mulig afstand til punktet P

Oplysningerne:

l:

x = 9 + t

y = 5t

z =  9+ 12t

P (10,-3.-4)

Størst mulig afstand. Kan det ikke være et uendelig stort tal ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2010 af Skovitch (Slettet)

Mon ikke det her kan hjælpe dig i den rigtige retning:

https://www.studieportalen.dk/forums/Thread.aspx?id=803899


Skriv et svar til: Bestem en ligning for en Plan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.