Matematik

Problemer med lommeregneren hjælp

03. marts 2010 af Meandmy1 (Slettet)

Problemer med lommeregneren en der har TI 84 eller TI 89 og kan sige mig hvad det her blir???? TAK !!!

a= 12 * sin (50o) / sin ( 40o)
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. marts 2010 af Tyrael (Slettet)

Mener du, at:

a = (12*sin(50)) / (sin(40))

Hvis du kan svare hurtigt nok, så kan jeg regne det for dig. ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. marts 2010 af mathon

vinkelmålet skal være DEGREE


Brugbart svar (1)

Svar #3
03. marts 2010 af Tyrael (Slettet)

Det er jeg klar over, men jeg ville bare være sikker på, hvordan han ville have, at jeg skulle taste det ind - nogle gange fremgår det ikke helt tydeligt, men umiddelbart ville jeg sige, at:

a = (12*sin(50o)) / (sin(40o))

   = (12) / (tan(40o))

   =
14,301


Svar #4
03. marts 2010 af Meandmy1 (Slettet)

Ja, det er det jeg mener
a = (12*sin(50)) / (sin(40))

TAK :D


Svar #5
03. marts 2010 af Meandmy1 (Slettet)

TAK :D


Brugbart svar (1)

Svar #6
03. marts 2010 af Lukka (Slettet)

Der er en glimrende lommeregner i windows -og vel også i linux:


Skriv et svar til: Problemer med lommeregneren hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.